LEUKE PRIJZEN WINNEN MET ONZE PUZZELS!

 

Tijdens de feestdagen hoeft u zich niet te vervelen. We hebben enkele leuke puzzels voor u gemaakt. Wie de puzzels oplost dingt mee naar leuke prijsjes. Voor elk type puzzel hebben we een prijs, dus al maakt u er maar één, dan maakt u toch kans op een prijs. Voor wie alle drie puzzels goed oplost hebben een speciale prijs. Uw oplossingen kunt u kwijt op het oplossingsformuliertje van het gekleurde blad.

 

 

PUZZEL A: WOORDZOEKER

Alle woorden uit bijgaande lijst dient u weg te strepen. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal of diagonaal worden gelezen, voorwaarts of achterwaarts. De overblijvende letters, gelezen van linksboven naar rechtsonder, leveren de oplossingszin op.

als deze link niet werkt plak dan onderstaande url in uw browser
https://forms.gle/DLHkErvFaqDzUmhUA

PUZZEL B: SUDOKU

Vul de open vakjes in zodat in elk vak van 3x3 alle cijfers van 1 t/m 9 één keer voor komen. Maar óók en elke kolom en in elke rij van 9 vakjes mogen alle cijfers van 1 t/m 9 maar één keer voorkomen.

De oplossing vindt u door allen de cijfers in de grijze vakjes, gezien van boven naar beneden, achter elkaar te zetten zodat ze één getal van 5 cijfers vormen:

PUZZEL C: FILIPPINE

 

Wanneer u alle woorden hebt ingevuld leest u op de stam van de kerstboom u van boven naar beneden de oplossing van deze puzzel.