Hoe gaat het met u?
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons allemaal. WensboomLeusden houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Het zijn hele bijzondere en zware tijden. We moeten 1,5 meter afstand houden en sociale contacten nog zoveel mogelijk mijden. De keerzijde is dat we ook mooie dingen zien gebeuren. We hebben meer oog voor elkaar en heel dichtbij zijn er in deze tijden meer mensen in de straat of wijk die iets voor een ander willen betekenen. Dat neemt niet weg dat het bestuur van WensboomLeusden zich enorm betrokken voelt bij haar leden. Hopelijk gaat alles nog goed met u en verkeert u in goede gezondheid. Wij willen u daar waar mogelijk graag helpen.
Daarom onze vraag: hoe gaat het met u?
De bibliotheek is voor zover we nu weten nog gesloten tot 20 mei aanstaande. We houden u op de hoogte en laten u via onze nieuwsbrief, website en de Leusder Krant weten zodra het weer mogelijk is om zitting te nemen in de bibliotheek. Onze bemiddelaars en het bestuur van WensboomLeusden missen het contact met u, onze leden, hulpvragers en hulpbieders. Wij zouden het heel erg leuk vinden en zeer op prijs stellen om iets van u te horen via e-mail of telefoon. Hoe het met u gaat, hoe u deze periode beleeft? Wordt u geholpen of helpt u anderen? Zijn er zaken waar u hulp bij nodig heeft? Of heeft u gewoon behoefte aan een gezellig praatje? We horen graag van u.
Onze bemiddelaars werken vanuit huis en zijn via e-mail info@wensboomleusden.nl bereikbaar. Of telefonisch op dinsdag en donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur via 06-12688639.