Waar kan WensboomLeusden u mee helpen tijdens de Corona-crisis
Het Corona virus heeft een grote impact op ons allemaal. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, houdt WensboomLeusden zich aan de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen die genomen worden. Iedereen moet zoveel mogelijk binnen blijven en sociale contacten vermijden. Dat betekent dat wij tot nader order niet kunnen bemiddelen bij uw hulpvragen. De bibliotheek is op dit moment tot 6 april gesloten. De bemiddelaars werken vanuit huis en zijn via e-amil  info@wensboomleusden.nl bereikbaar. Of telefonisch op dinsdag en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur via 06-12688639. Zie voor verdere informatie ook de website: www.wensboomleusden.nl .
Waar kunnen we tijdens de Corona-crisis wel mee helpen ?
Iedereen moet sociaal contact zoveel mogelijk vermijden. Voor ouderen en wellicht ook voor u zijn het extra moeilijke tijden. Aangeraden wordt om risico's te mijden door binnen te blijven. Hoe krijgt u dan uw boodschappen in huis? Een beperkt aantal vrijwilligers heeft laten weten dat zij voor de leden van WensboomLeusden wel nog een boodschap kan doen. De vrijwilliger neemt contact met u op en onderling kunt u bespreken hoe de betaling van de boodschappen wordt geregeld. De vrijwilliger geeft de baadschappen aan de deur af.
Heeft u da aankomende periode boodschappen nodig?
Laat het ons weten en stuur een e-mail naar info@wensboomleusden.nl. Bellen kan ook op dinsdag- en donderdachtochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur op telefoonnummer 06-12688639.
 
Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd.
 
Bestuur WensboomLeusden